Playing for Success weer van start!

Het schooljaar 2020-2021 is gestart. Ook bij Playing for Success Zuid-Friesland gaan de deuren weer open. We bieden dit jaar weer drie verschillende rondes aan waarbij de leerlingen tien keer op maandag- of dinsdagmiddag een uitdagende les aangeboden krijgt. De eerste ronde zal maandag 28 september en dinsdag 29 september starten.

We zullen deze eerste ronde anders starten dan dat we normaliter zouden doen. Dit alles heeft te maken met de huidige corona crisis. We starten het traject met persoonlijke gesprekken waarbij de leerling met ouders wordt uitgenodigd voor een startgesprek. In dit gesprek wordt gekeken naar het persoonlijke leerdoel van de leerling.

Er zijn nog een aantal plaatsing beschikbaar. Denkt u als leerkracht of als ouder/verzorger dat ons project de leerling verder kan helpen? Meld de leerling aan. De aanmelding dient altijd door de school gedaan te worden maar hierbij horen ouders ook in betrokken te worden.

We kijken er weer naar uit om komend jaar weer veel leerlingen te mogen verwelkomen en verder te helpen in hun persoonlijke leerdoel!