Playing for Success start voor het vijfde jaar!

Playing for Success Zuid-Friesland zal dit jaar voor het vijfde achtereenvolgende jaar onderwijs met WOW-Factor gaan aanbieden. We zijn trots op het feit dat we de afgelopen jaren de succesformule naamsbekendheid mochten geven. Maar op de eerste plaats zijn we trots op de mooie resultaten die we mochten behalen. We kijken uit naar dit schooljaar waar we hopen weer veel leerlingen verder te helpen!

Ons project blijft dezelfde doelgroep bedienen; leerlingen uit groep 7 en 8 (PO) en klas 1 en 2 (VO) waar het simpelweg niet zo goed mee gaat. Dit kan verschillende reden hebben, denk bijvoorbeeld aan; gepest worden, onderpresteren, faalangstig, vervelende thuissituatie, verminderd zelfvertrouwen of gewoon de leerling die een extra zetje in de rug kan gebruiken. We zetten schoolvakken als taal en rekenen in om de leerlingen aan sociaal-emotionele doelen te laten werken. We bieden zeer variërende lessen aan met als doel de leerling te laten inzien en te laten ervaren dat ze er ontzettend toe doen!

De eerste ronde voor het basisonderwijs zal starten op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober en zal duren tot 9 en 10 december. Een leerling volgt in totaal tien lessen die verdeeld zijn over tien weken. Dat betekent dat we een samenwerking van tien les-middagen aangaan. Aanmelden gaat via school en is in samenspraak met ouders en leerling. Voor ouders en leerling is deelname kosteloos. Wees er snel bij want vol is vol!