We slaan erop los!

Deze week hebben de leerlingen een speciale les gehad. In deze les stond er een les kickboksen op het programma. De leerlingen kregen les van CAH Sports. Bij deze professionele sportschool staan wederzijds respect, discipline en zelfbeheersing hoog in het vaandel. Deze criteria zijn een mooie aanvulling op ons lesprogramma.

De lessen werden op de kunstgras strook langs het hoofdveld en in de Dojo van Sportstad Heerenveen aangeboden. Het doel van deze les was om leerlingen uit hun comfortzone te halen. Ze moesten iets ondernemen waarvan ze vooraf misschien nog dachten dat ze dit niet zouden kunnen of durven.

Al snel werd er veel plezier beleefd aan de les. Het feit dat je ervaart dat je iets durft te ondernemen wat spannend is vergroot het zelfvertrouwen maar ook het plezier. Er werd flink op los geslagen maar op een veilige manier uiteraard.

We kunnen terugkijken op een geslaagde middag waar leerlingen uit hun comfortzone durfden te stappen, iets nieuws en spannends durfden te ondernemen. Wat een toppers!